Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

EET - Elektronická evidence tržeb

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Ochrana osobních údajů - GDPR

Splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR

Kompletní znění podmínek na ochranu údajů naleznete zde >

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NOVINKY

arr3Jak vybrat travní směsKomplexní návod pro výběr správné travní směsi a osivo pro Váš okrasný trávník.   Zakládáte nový... arr3Jak na údržbu živého plotuJak na údržbu a správné zastřižení živého plotu? Projděte si několik praktických rad od Gardeny,... arr3Může se kompostovat mech vyhrabaný při vertikutaci?Může se kompostovat mech vyhrabaný při vertikutaci?  Ano, mech se může kompostovat. Mech... arr3Vertikutátor Cub Cadet XC1 B35Přečtěte si článek o novince Cub Cadet pro letošní sezonu. Představujeme Vertikutátor Cub Cadet XC1... arr3Připravte se včas na jarní vertikutaciPřipravte se včas na jarní vertikutaci a vyberte si v předstihu vertikutátor. Na webu... arr3Pořiďte si vlastní skleník  Rady a tipy pro výběr skleníku. Chcete si vypěstovat vlastní zeleninu a bylinky? Pořiďte si na... arr3Seznam servisních středisek značky FieldmannSeznam servisních středisek značky Fieldmann   Značka Fieldmann je velmi oblíbená. Je známá svou... arr3Podzim na trávníku a na zahraděNa podzim na zahradě sklízíme plody své předchozí práce. v užitková část nást odmění zelenou a... arr3Jak zazimovat sekačkuNa konci podzimu, když máme poslední sečení trávníku za sebou, se také musí postarat o sekačku.... arr3Jak si poradit ze sněhemSníh k zimě neodmyslitelně patří. Děti ho zbožňují, silničáři nenávidí a my ostatní ho musíme někdy...

KONTAKTY

Svet-travniku.cz, Michal Kudrna
Karla Veselého 587, Kosmonosy
29306
tel: 603 203 461
napište nám
www.svet-travniku.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů